1000

BEERS CANNED
EVERY WEEK

50 KEGS

FILLED EVERY DAY

365,000 L

OF BEER MANUFACTURED EVERY YEAR

The secret of the strong Czech brewing culture lies in the fact that Czech beer is fermented from the bottom up. The effect comes right after the consumption when the drinker feels energetic from the residual sugar and in the same time the bitterness increases the thirst. Additionally, Czech beer is well carbonated, the drinker feels less full. All in all, Czech beer leaves you less full, but still thirsty for more.

 굳건한 체코 양조 문화의 비법은 바로 체코 맥주가 바닥으로부터 발효된다는 사실입니다. 이것의 효과는 소비자들이 맥주를 마시고 난 바로 뒤에 나타나게 됩니다. 맥주에 잔여 되어 있는 설탕으로 에너지를 느낌과 동시에 쓴맛을 통해 갈증을 느끼게 됩니다. 또한 체코 맥주는 탄산화가 잘 되어 있어 포만감을 덜 느낄 수 있습니다. 결과적으로 체코 맥주는 소비자들이 배부름을 덜 느끼게 함과 동시에 더 많은 맥주에 대한 갈증을 가져다 줍니다.